Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla, täyttämällä lomakkeen tai laittamalla sähköpostia. Sähköpostitse vastaamme yleensä noin yhden arkipäivän kuluessa. Kiireellisimmissä tapauksissa tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Tarjouspyynnön saa joko soittamalla, sähköpostilla tai lähettämällä lomakkeen.

Tämä sivusto käyttää Googlen reCAPTCHA-palvelua.
Lue lisää Googlen
Tietosuojasta ja Käyttöehdoista.

HEIKKI HAKKARAINEN

Revontulentie 8c, 1 krs, 02100 Espoo
Maanmittauspalvelu Kallio Oy
Y-tunnus: 0521526-2

Yrityksemme työntekijät

Heikki Hakkarainen

TOIMITUSJOHTAJA
MAANMITTAUSINSINÖÖRI (YAMK)

Lue lisää

Heikki on toiminut vuodesta 2022 alkaen Maanmittauspalvelu Kallio Oy:n toimitusjohtajana. Heikillä on kokemusta alalta 20 vuoden ajalta. Erityisosaamiseen kuuluvat infra- ja rakennusmittaukset, maastokartoitukset ja pintavaaitukset, koneohjaus -ja mallintaminen sekä laserkeilausmittaukset. Heikin työkokemuksesta löytyy muun muassa Suomen suurimpia työmaaprojekteja kuten Olympiastadionin maanrakennusurakka ja Länsimetron tunneleiden louhintamittaukset.

Juha Rastivo

MITTAUSTYÖNJOHTAJA
KARTOITTAJA

Lue lisää

Juha liittyi vuonna 2022 Maanmittauspalvelu Kallio Oy:n tiimiin. Juhalla on 37 vuoden kokemus alalta. Erityisosaamiseen kuuluvat rakennusmittaukset, kartoitukset ja seurantamittaukset. Juhan suurimpia mittaustöitä ovat Suurpellon alueen esirakentaminen ja Kehäradan sillat.

Martti Kallio

MITTAUSTYÖNJOHTAJA
MAANMITTAUSINSINÖÖRI (DI)

Lue lisää

Martti on perustanut Maanmittauspalvelu Kallio Oy:n vuonna 1983. Martti on toiminut alalla 40 vuotta tehden mittaustöitä laidasta laitaan. Martin erityisosaamista ovat golfkenttämittaukset, suunnittelumittaukset ja kartoitukset, maastomallit ja kartat, kiinteistö- ja kaavoitusasiat, kaavan pohjakartat ja rakentamisen mittaukset.

Maanmittauspalvelu Kallio Oy

Mikko Uski

Kartoittajaopiskelija

Lue lisää

Mikko tuli oppisopimuksella Stadion ammattiopistosta Maanmittauspalvelu Kallio Oy:n riveihin keväällä 2023.